تقدیر از عزیزه احدی نویسنده‌ی مجموعه داستان «گودی‌گگ یادگاری»

گزارش: حمزه عابر

صبح شنبه ۲٠عقرب (آبان‌ماه)،۱۴٠۲ ه.خ. از  نویسنده‌ی نوجوان بانو عزیزه احدی خالق مجموعه‌داستان «گودی‌گک یادگاری» از طرف کتابخانه‌ی عمومی فردوسی و انجمن ادبی«خانه مولانا» در سالن نشست‌های کتاب‌خانه‌ی عمومی فردوسی باحضور سیدسکندر حسینی بامداد( شاعر،نویسنده، رئیس کتابخانه‌ی عمومی فردوسی و انجمن ادبی خانه مولانا) و چند تن از شاعران و نویسندگان بلخ اعضای این انجمن ادبی برگزار گردید. 

در این محفل ابتدا سید سکندر حسینی بامداد و سپس حاضرین در نشست ایراد سخن کردند.

فشرده‌ی سخنان آقای بامداد: در نخست آقای بامداد موفقیت بانو احدی را در این برهه‌ی زمانی چشم‌گیر و شجاعانه قلمداد نموده و او را برای کسب این موفقیت ارزنده ستایش کرده و اذعان داشت که: بدون تردید این حرکت توام با تلاش بانو احدی می‌تواند چراغ امید را در دل بانوان این سرزمین همچنان روشن و زنده نگهدارد و باعث جرقه‌ی امیدوار کننده‌ و ایجاد جریان تازه در این زمینه‌ شود. وی بانو احدی را نماینده‌ی شایسته‌ی نسل نو بانوان اهل قلم عنوان کردو برای این نویسنده‌ی نوجوان کشف افق‌های تازه و چشم انداز روشن در عرصهی نویسندگی آرزو کرد ودر فرجام از بانو احدی خواست تا خط‌ پرگار این حرکتش را همچنان بچرخاند و  ادامه بدهد تا به نقطه‌ی مطلوب و دلخواه خودش برسد و انتشار اثر باعث توقفش نشود

سپس حاضرین در نشست، موفقیت بانو احدی را تبریک گفته و برایش آرزوی موفقیت کردند.

در آخر یک لوح سپاس و هدایای نفیس ادبی از طرف کتابخانه‌ی عمومی فردوسی و انجمن ادبی خانه‌ی مولانا به بانو عزیزه احدی (به رسم برگ سبز تحفه‌ی درویش) اهدا شد.

معرفی مختصر نویسنده: عزیزه احدی، در هشتم حمل(فروردین) ۱۳۸۴ ه. خ. در ولایت بلخ-شهر مزارشریف، چشم به جهان گشوده است. او از هفت‌سالگی وارد مدرسه‌ی «فاطمه بلخی» شده و از گام اول تا پنجم را در همان مکان مشغول پرورش بوده‌است و سپس وارد مکتب «سلطان راضیه» شد و تا گام یازدهم مکتب را در آنجا ادامه داد. پس از آن بنابر پیش‌آمد تحولات تازه و بسته‌شدن مکاتب به روی دختران، نتوانست آخرین گام خود را بردارد و مجبور به توقف شد.
وی از پانزده‌ساله‌گی وارد دنیای نویسندگی شد و از آن زمان تا کنون بیش از «۵٠» داستان نوشته‌است.
بانو احدی به شاعری، دکلمه‌، فیلم‌نامه نویسی و نقاشی نیز علاقه فراوان دارد .

معرفی مختصر اثر:
مجموعه داستان «گودی‌گک یادگاری» که هم‌آغوش پنج داستان کوتاه با عناوین: صبح متفاوت، تکیه بر آرزو، گودی‌گک یادگاری، باید عاشق شد و آخرین موتر، می‌باشد، ویراستاری این مجموعه داستان را شفیع بی‌ریا( داستان‌پرداز، کارشناس زبان و ادبیات فارسی) ، طراحی جلد آن‌را محمد ندیم صورتگر و صفحه‌آرایی آن را محمد هارون ضیایی متحمل شده‌است که در آبان‌ماه سال جاری از سوی انتشارات مطبعه‌ی صورتگر با هم‌کاری ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت بلخ، به تن‌پوش چاپ مزین شده‌است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *